Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak těm developerům pěkně děkuj,. když se ti ztráta genia loci líbí.

0 0
možnosti
Foto

Genius loci je pro vás slepenec průmyslových objektů?

Také byste měl vyfotit, jak to vypadá dnes (denně jezdím kolem) a nejen brečet jak to vypadalo.

Kamarád, který přišel v Kolbence o dobře placené místo díky úspěšným privatizátorům, kteří ČKD rozkradli, zničili... a na jejichž pohrobky se nalepily firmy typu té vaší... se rozhodl nebrečet a nekňourat a dnes je malitelem dvou autokalýrnictví.R^

A developeři? Vytvářejí si svůj Genius loci ;-) Pokud se vám nelíbí,jak staví, pusťte se do toho sám. A čecháčkovsky nebrblejte.

0 0
možnosti

Já se nebavim o tom, kdo kde a jak přišel o místo, apod a už vůbc nejsem zvědavý na Vaše "čecháčkovské" urážení. Tohle mě vůbec nezajímá a není to předmětem článku. Smyslem mé úvahy bylo poukázat na nekoncepčnost výstavby.

Víte, i industriální architektura může být krásná. A zajímavých míst je tam spousty. Schálně přemýšlejte, co by se stalo, kdyby se například oblast Dolních Vítkovic v Ostravě nezachránila před zbouráním a místo toho by tam dnes byly obytné domy? Jezdili by tam turisté a pořádali se tam kulturní akce? Asi těžko že? A přesně něco takového se mohlo v menší míře udělat na Kolbence. Bohužel se tak nestalo.

0 0
možnosti
Foto

I16v84a50n 43M42a53r27e13k

27. 9. 2018 8:53

Co na to říct ?;-( Karma R^

0 0
možnosti
Foto

Pracuji tamtéž a souhlasím. Nejde jen o Kolbenku, ale o celou oblast. Po částech to skoupili developeři a rvou tam obytné domy bez ladu a skladu. Nedávno mně naproti kanceláři vztycili billboard oznamující výstavbu kancelářské budovy tuším o 15 patrech. Zajímalo by mne, kudy budou lidé do té oblasti jezdit, když už teď tam diky zúžení silnice do jednoho pruhu stojí od rána do odpoledne popojíždejici kolona aut. Ta oblast nebyla, není a bohužel nikdy nebude hezká ani příjemná.

0 0
možnosti
Foto

Jak víte, že to bude bez ladu a skladu, jak víte jak se tam bude nebo nebude jezdit?

Když vás to tak zajímá:

Což takhle kontaktovast developery, aby vám poskytli celkovou mapu plánu lokace, namísto tohoto kvelurantského českého frflání.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS